Solviken Båtforening

Om oss

Vil du vite mer om båtforeningen?

Om Solviken Båtforening

Solviken Båtforening ligger i indre havn i Horten med følgende kartreferanse: N 59.25.48 E 10.27.45. Lokalt kalles området foreningen disponerer for «Sælavika».

Foreningen er tilsluttet Oslofjorden Båteierunion – OBU. Se mer her: http://obat.no/
Vi har 412 båtplasser fordelt på 6 brygger. For å disponere båtplass eller opplagsplass kreves medlemskap i foreningen. Bryggeanlegget vårt er utstyrt med bobleanlegg.
Medlemmene kan velge mellom å ha båten på vannet eller på opplagsplassen om vinteren. Litt over halvparten av medlemmene velger å ta båten på land om vinteren.

Søknad om båtplass kan gjøres her: Solviken Båtforening (havneweb.no)

Yttersiden av brygga nærmest krana er beregnet for gjester. Båteiere fra andre OBU-foreninger kan overnatte gratis i 2 døgn om gangen. I klubbhuset er det toalett, men ikke dusj eller andre fasiliteter.

Vedlikehold av brygger, bygninger og opplagsområdet foretas på dugnader gjennomført av medlemmene. Totalt antall dugnadstimer pr år varierer normalt mellom 2500 og 3000.

Om Solviken Båtforening

Vi har flere fordeler

Foreningen har 8 tonns kran til bruk for medlemmene. Den er av type Demag, med heisverk fra 2016. Kran og løfteutstyr er sertifisert og gjenstand for sakkyndig kontroll hvert år. Det kreves «Brukertillatelse» for å operere krana. Kurs holdes gratis for medlemmer av foreningen.

Foreningens klubbhus inneholder toalett, styre-/møterom, vaktrom og et havnekontor som er betjent hele året. I tillegg er det et verksted som benyttes til forskjellige typer vedlikehold og reparasjoner.

Kyststien i Horten kommune går gjennom foreningens disponible område. Den er åpen som tursti året rundt.

Vil du vite hva andre tenker om oss?

Våre referanser

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål eller ønsker en prat?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.